söndag 17 januari 2010

Den lätta vägen...Bakmammorna är trötta och oinspirerade. Vi är också tjocka efter allt gott vi bakat under 2009. Det kan därför bli sparsmakat med inlägg framöver om inte inspirationen och baklusten kommer tilbaka det vill säga. Tills dess vill vi emellertid peka på att ibland är den lätta vägen också den rätta vägen. I alla fall kan det vara en riktigt god väg:

6 kommentarer:

 1. Hejsan och tack för en mysig blogg!

  Jag ska ha ettårskalas nästa helg och skulle vilja ha lite tips på en god tårta för barn som många tycker om.

  Har ni tips på dukningar och dekorationer tas de också gärna emot...

  Kram Milla

  SvaraRadera
 2. Hej Milla!
  Har du sett nalle puh tårtan här i bloggen? Den gjorde jag när min dotter fyllde ett. det vanliga när de är så små är ju att man vill att de ska få smaka men inte vill att det ska vara för mycket socker. det du kan göra då är ju att baka en sockerkaka eller tårtbotten och fylla ena lagret med mosad banan blandat med lite grädde och andra med hallon mosat med grädde. det blir då inte särskilt sött men barnen gillar det. om du vill lyxa till det kan du då köpa ett sånt där oblat med bild på typ nalle puh och lägga på.

  Något som är väldigt spännande är ju fiskdammar- även när de är små. innehållet i påsen kan ju också anpassas efter hur mycket socker du vill att de ska äta men en partytuta, balong och ett litet russinpaket brukar vara poppis.

  mysigt med kalas-lycka till!

  SvaraRadera
 3. Hej bakmammorna! Jag testade Sara Crockers choklaadmuffins som oxå finns i paket...de var helt ok. Men era brownies såg bättre ut! Önskar er ett härligt 2010!

  SvaraRadera
 4. Tack för en jättefin blogg! Jag undrar om chokladcheesecaken ni hade till fars dag går att frysa? /Helena

  SvaraRadera
 5. Ja, ibland så tryter inspirationen!
  Hoppas ni snart är på G igen och delar med er av era härliga recept!

  SvaraRadera
 6. Ha ha känner så väl igen mig! Har blivit tvungen att skära ner drastiskt på inläggen i min blogg p.ga ohälsa (tilltagande övervikt).

  Ni inspirerar i varje fall mig därför har ni fått en award från mig!

  SvaraRadera