söndag 3 april 2011

Tack och adjö


Idag fyller bloggen två år! Mycket har hunnit hända på de här två åren- barn har fötts, andra barn har blivit stora, arbeten har bytts och bytts igen och framförallt har otroligt många kakor bakats. Att baka så mycket gott, att få så många trevliga kommentarer och framförallt att göra något tillsammans trots att vi inte bor i samma stad och ses så ofta vi skulle önska har varit otroligt roligt. Efter den här tiden känner vi dock att tiden inte helt räcker till och därför har vi beslutat att sluta blogga. Vi vill tacka er som läst bloggen, som återkommit och fortsatt läsa den och er som kommenterat i den. Vi uppskattar det jättemycket. Vi kommer självklart att fortsätta läsa alla härliga bakbloggar som finns och prova härliga nya recept. Stora kramar från Linda och Frida

8 kommentarer:

 1. Va synd att ni inte ska blogga mera men jag förstår er. Jag kommer i alla fall sakna er. Kram

  SvaraRadera
 2. Ni låser väl inte bloggen?

  Tack för trevlig läsning!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt men fullt förståerligt. att blogga tar mer tid än vad folk tror. Lycka till med det ni ni vill göra.

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt, men det har varit kul att följa eran blogg, kommer sakna den

  SvaraRadera
 5. Vad tråkigt att ni slutar blogga, men man ska ju göra det för sin egen skull och inte för andras. Det har varit roligt att följa er blogg!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt! Er kondiskaka är en av mina absoluta favoriter nånsin!! Hoppas att ni inte låser bloggen så man kan gå in och kolla tillbaks på sina favoritrecept, jag har ju inte hunnit skriva ut alla. Kram på er och tack för allt gott ni delat mer er av!!

  SvaraRadera
 7. Så tråkigt men vi får glädjas åt bloggtiden som varit!

  SvaraRadera
 8. Gud va gott det där såg ut! Synd att ni slutat precis nu när jag hittade denna mysiga blogg =) Men antar att det finns en hel del recept att kika på här! =)

  SvaraRadera