![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiFYsSynkz7emtu9raims56-iYPpRExXuLt8svn-ktOrwPpRgAHgQkMzVvjYuqKrzS_SdswYQ-18Sb-T_6dKNLM334UUJyQOGMbdssEhpeP0BCFW2N9xQCsbw-TFri7FfRKK4yncPaPO9Y8/s320/mars,+april+2009+051.jpg)
En av de godaste chokladkakor jag vet är denna:
Niklas chokladtårta
100 g smör
200 g mörk choklad
2 dl strösocker
4 st ägg
Smält smöret och bryt ner chokladen i kastrullen. Rör om tills chokladen smält. Vispa ner sockret och äggen en i taget till du har en jämn smet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda i 200 grader varm ugn på andra falsen nedifrån ca 15-20 minuter. Servera med hallon smaksatta med rivet skal och saft av en apelsin och grädde.
Låter gott men, hur varm ska ugnen vara?
SvaraRadera200 grader! ändrar genast i receptet- tack för att du uppmärksammade det!
SvaraRadera