onsdag 16 september 2009

Favoritäpplekakan


Alla brukar ju ha sina favoritkakor som de gör med äpplen. Jag menar, vem gillar inte äpplen och äpplekakor? Som vi skrivit om tidigare är den här kakan verkligen en favorit hos oss båda och nu när äpplena i trädgården börjar bli färdiga dammade jag av recepetet igen. Jag bjöd på den här på jobbet och de tyckte att den nästan kändes lite nyttig med havregrynen i. Jag berättade givetvis inte att havregrynen ska ligga och gotta sig i smöret ett tag utan nickade bara och log. Kakan är jättegod och enkel att göra. En jättegod långpannekaka helt enkelt. Här hittar du recepet.

7 kommentarer:

 1. key lime pops? Det lät spännande:)!

  SvaraRadera
 2. Och tack för kommentaren om blåbärspajen (såg den efter att jag hade skickat förra kommentaren:)

  SvaraRadera
 3. Haha, det är bra! Tråkigt nog finns det väl inga kakor som är nyttiga men väl värda att stoppa i magen ändå. Min lärare säger att vi blivande lärare måste äta mycket kakor så vi får en bra botten i magen att tala ifrån, så jag kör på den linjen ;)

  SvaraRadera
 4. Nu blir det många kommentarer från mig men jag tycker att det är viktigt att tacka för kommentarer:) Så tack snälla för din kommentar!:)

  SvaraRadera
 5. Sv: Så kul att jag bara fått positiv respons på mitt inlägg om mat och barn. Håller med dig till fullo..

  Tycker inte om denna blogg, förbaskat sugen på allt gott! Äppelkakan såg inte så pjåkig ut den heller. Något gott fredagsmystips imorn på bloggen då? :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Åhh, jag älskar allt med äpple i. I helgen blir det nog till att göra ngn variant på äpplekaka!

  SvaraRadera
 7. Vad kul att man får så stor kaka, ser smarrig ut:)

  SvaraRadera