lördag 26 december 2009

Marmorerade chokladbitar


Har du inte fått nog av julen? Bra - för det har inte vi heller! Julgodis kan man äta året runt egentligen men just nu när det är lite ruggigt ute passar det så bra att både baka och äta. Här kommer ett annat julgodisrecept som är superenkelt och jättesmarrigt!

Marmorerade chokladbitar

120 gr vit choklad
200 gr mörk choklad
50 gr jordnötssmör

Smält chokladen var för sig. Rör ner jordnötssmöret i den vita chokladen. Klä en form, 15x20 cm, med bakplåtspapper. Klicka i chokladen i högar och skaka lätt så den fyller formen. Marmorera genom att dra med tex en provsticka. Låt kallna och skär i bitar.

2 kommentarer:

  1. Julgodis är ju så mycket nyttigare än vanligt godis fyllt med en massa kemikalier och skräp, så är på utan dåligt samvete! *ler*

    God fortsättning, kram Karin

    SvaraRadera