måndag 22 februari 2010

Professorns repris.


I det här inlägget skrev ja gom den goda desserten professorns hemlighet. Vi gör den lite titt som tätt och det härär en lite bättre bild på hur den brukar se ut när den kommer ut ur ugnen. Den är dock finare med florsocker på. Här är receptet igen:

200 g smör
200 g blockchoklad eller godare mörk choklad
4 ägg
2 dl socker
florsocker


Smält smöret och lägg i chokladen så den får smälta. Vispa ägg och socker pösigt och rör ihop med chokladsmöret. Häll upp i små portionsformar och ställ på en plåt i ugnen. Baka på 250 grader övervärme ca 5-8 minuter. Pudra över florsocker om du vill.

7 kommentarer:

  1. åh vad smaskigt jag älskar mat och godsaker=)

    kram erica

    SvaraRadera
  2. Vilken harlig blog ni har, kommer garanterat att komma tillbaka pa fler besok;))
    Kramar fran Italien;)

    SvaraRadera
  3. Tack för kommentaren:)

    Såg att ni också hade lite smarriga recept på pops, måste kolla in bättre någon dag:)

    SvaraRadera
  4. Som vanligt så låter det ju magiskt gott!

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig blogg ni har! Er ska jag spara :)

    Besök gärna min nystartade matblogg! Här finns recept på både mat och kakor :)

    Trevlig kväll!

    SvaraRadera
  6. Mm, verkar grymt gott och enkelt!

    SvaraRadera