När jag gör blåbärspaj gör jag nästan alltid den här pajen. Häromdagen ville jag göra något annat och eftersom jag älskar ananaspaj med creme fraiche så försökte jag hitta ett recept på blåbärspaj med creme fraiche. Jag blandade två olika recept och resultatet blev en god paj. Jag tyckte att pajskalet var lite trist, men maken gillade pajen jättemycket. Jag kan tänka mig att om man gör ett pajskal med havregryn (som jag brukar göra till ananaspaj) så skulle det nog lyfta pajen ytterligare. Det här var dock en god paj redan som den är. Här kommer receptet:
Pajskal:
3 dl mjöl
1/2 dl socker
125 g smör
2 msk vatten
Knåda ihop till en deg som får vila i 30 minuter i kylskåp.
Pajskal:
3 dl mjöl
1/2 dl socker
125 g smör
2 msk vatten
Knåda ihop till en deg som får vila i 30 minuter i kylskåp.
Mmm låter supergott med creme fraiche fyllningen. Måste prövas!
SvaraRaderaLåter inte så dumt! Får testas här i hemmet.
SvaraRaderaDen pajen såg jättegod ut! Måste jag prova!
SvaraRaderaFin hemsida du har här, ska kika igenom lite mer inlägg nu!
Ha det gott!
Det var inget dumt recept! Får prövas på här i hemmet.
SvaraRaderaVi har precis bakat klart den, då återstår det bara att se om den är god.
SvaraRadera