söndag 16 augusti 2009

Problem pops


Jag gjorde oreo pops med laktosfri yohurt till en kompis som är lite känslig för laktos. Det går ju inte att göra dem laktosfria, men på det sättet blev det lite bättre. Jag har ju tidigare använt turkisk yoghurt och det har blivit jättegott. Det här var inte lika lyckat. Yoghurten var rinnigare och det påverkade ju konsistensen på popsen. Lika goda blev de dock. Men jag fick däremot problem med chokladen! Den ville inte stelna, den blev grynig och kornig och vi var inte alls vänner. Mina svordomar från det första försöket att göra pops kom tillbaka. Popsen blev dock till slut färdiga och mycket goda, men jag är inte nöjd över hur de såg ut. Som tur är så slukades de snabbt!

2 kommentarer:

  1. äsch, det är så jobbigt när det ska strula! men de ser helt perfekta ut i mina ögon, jättesöta. :)

    SvaraRadera
  2. de som är på bilden ser då jättesöta ut iaf :) och goda såklart! testade du valios laktosfria yoghurt? den är väldigt krämig. iaf de smaksatta, vet ej hur det är med den naturella förstås...

    SvaraRadera