tisdag 18 augusti 2009

Bikarbonatbröd


Jag har tidigare skrivit om det här brödet som kallas för sirapslimpa. Det är så enkelt och så gott att jag bara måste tipsa om det igen. Det är bara att röra ihop alla ingredienser och in i ugnen. Kan det bli lättare? Inget knådande, inget jäsande- bara gott och enkelt bröd!

6 kommentarer:

  1. Perfekt när man inte har tillräckligt med tid för en jäsdeg och ändå vil ha hembakat.

    SvaraRadera
  2. Åh bra med bikarbonatsrecept då man inte känner man har tiden eller orken att vänta på jäsning :) ! Jag brukar också baka en del såna bröd, & de är ju lika goda som de med jäst :)

    SvaraRadera
  3. Tack snälla:)

    Ja, de här bröden är perfekta när tid (eller ork) inte finnes:)

    SvaraRadera
  4. Låter så enkelt och gott, nåt i min stil!

    SvaraRadera
  5. Tack, härligt att höra:)!

    Hoppas att ni får en härlig dag, snart är det helg!:)

    SvaraRadera
  6. Perfekt för mig som aldrig har ork att stå nån längre tid vid spisen hihi

    Tyvärr så regnar det här idag :-(

    SvaraRadera